Badestol TrustCare Let's Enjoy

Ny vare

Badestol i nyt spændende design fra svenske TrustCare. Med håndtag, kan justeres i højden.

Flere detaljer

På lager

995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Badestol fra svenske TrustCare - Let's Enjoy badestolen er en relativt ny badestol i et lækkert design, som adskiller sig markant fra de mere traditionelle badestole på markedet.

Badestolen er udviklet specielt med henblik på øget komfort og tryghed i badet. Højden kan indstilles fra 42-53 cm.. Let's Enjoy har sort sæde i kraftig ABS plast, som er behagelig at sidde på med de afrundede kanter. De kraftige ben med gummifødder gør, at badestolen står stabilt og føles sikker at sidde på.

Let's Enjoy er vores bredeste badestol med en sædebredde på hele 52,0 cm.

Badestolen er udstyret med to kraftige håndtag, som gør det nemt at sætte sig og så har sædet udskæring som letter intimvasken.

Det er nemt at justere højden på Let’s Enjoy badestolen - den kan frit indstilles fra 42-53 cm. ved brug af justeringsknapperne, som du ser på billedet. Som en ekstra tryghed, så låser knappen mod kanten af hullet, når du sidder på badestolen.

Let's Enjoy badestolen leveres i en flad karton. Der medfølger en nem samle- og brugsanvisning og vejledning i, hvordan du bedst rengør og vedligeholder dit TrustCare produkt.

Senior24.dk er autoriseret forhandler af TrustCare produkter, som også omfatter de unikke rollatorer til både inden- og udendørs brug. Se hele programmet fra TrustCare her.

Produkt information

Bredde 62,0 cm.
Vægt 3,0 kilo
Sædebredde 52,0 cm.
Sæde højde over gulv 42,0-53,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO EN 12182:2012 og CE mærket
Max. belastning 150 kilo
Sæde mål 52,0 x 37,0 cm.

Tilbehør

emærket

Download