Badetaburet TrustCare Let's Shower

Ny vare

Badetaburet i lækkert design fra svenske TrustCare. Kan justeres i højden.

Flere detaljer

På lager

895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Badetaburet fra TrustCare - Let's Shower badetaburet fra svenske TrustCare er en spændende nyhed i et super lækkert design. Nu behøver badestolen ikke længere være i et kedeligt institutionelt look, den nye badestol 'Let's Shower' er nemlig lavet i et smart design, så den næsten fortjener at stå fremme.

Let's Shower badestolen findes med sæde i sort eller hvid og justérbare ben i sort/hvide.

Det er nemt at justere højden på Let’s Shower badestolen, som du frit kan indstille den fra 45-53 cm. ved brug af justeringsknappen, som du ser på billedet. Som en ekstra tryghed, så låser knappen mod kanten af hullet, når du sidder på badetaburetten.

Badetaburettens sæde er fremstillet af holdbart ABS plast og er blødt afrundet, hvilket betyder, at vandet nemt løber af og at den er rigtig behagelig at sidde på. Stolens ben skråner let udaf, hvilket sammen med de kraftige gummifødder betyder, at badetaburetten føles stabil og sikker at sidde på.

Badetaburetten leveres i en flad karton. Der medfølger en nem samle- og brugsanvisning og vejledning i, hvordan du bedst rengør og vedligeholder dit TrustCare produkt.

Senior24.dk er autoriseret forhandler af TrustCare produkter, som også omfatter de unikke rollatorer til både inden- og udendørs brug. Se hele programmet fra TrustCare her.

Produkt information

Bredde 40,0 cm.
Vægt 2,4 kilo
Sædebredde 36,5 cm.
Sæde højde over gulv 45,0-53,0 cm.
Produktgaranti 24 måneder
Godkendelse ISO EN 12182:2012 og CE mærket
Max. belastning 150 kilo
Sæde mål 36,5 x 34,5 cm.

Bedømmelser

Bedømt af (Odense C, Denmark) den   05 Mar 2018 (Badetaburet TrustCare Let's Shower) :
(1/5

Badestol for dyr.

Flot design, men den lever ikke op til prisen, vanvittigt at så enkel en badestol skal koste 900,- kr. Stol meget ustabil og sædet er utroligt hårdt at sidde på.

Tilbehør

emærket

Download

Manual Let's Shover

Brugsvejledning Let's Shower - UK

Download (2.52M)

Rengøringsvejledning Let's Relax

Sådan rengør du dit produkt - SV

Download (71.39k)