Massage

At være ældre er desværre ofte lig med trætte, stive og ømme muskler. Det kan være en belastning i hverdagen at tumle med disse ting, men hjælpen er nær. Hos Senior24.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige massageapparater, som kan løsne op for diverse muskler.

Alle vores massageapparater er fra det tyske firma Beurer, som laver ...

At være ældre er desværre ofte lig med trætte, stive og ømme muskler. Det kan være en belastning i hverdagen at tumle med disse ting, men hjælpen er nær. Hos Senior24.dk kan du nemlig finde et stort udvalg af forskellige massageapparater, som kan løsne op for diverse muskler.

Alle vores massageapparater er fra det tyske firma Beurer, som laver kvalitetsprodukter indenfor massageapparater. Du kan finde apparater til både fodmassage, rygmassage samt massagepuder og massagestole.

Mere

Massage 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5

Sådan vælger du det rigtige massageprodukt.

Alle ældre fortjener lidt forkælelse og wellness efter et langt og hårdt arbejdsliv. Det lange arbejdsliv og alderen giver tit og ofte anledning til, at din krop er øm og anspændt. Med det rigtige hjælpemiddel kan du få din krop til at slappe af, så du ikke skal koncentrere dig om det, men i stedet kan nyde dagen i fulde drag.

Som ældre er det heller ikke altid lige så nemt at komme ud ad døren, som det var tidligere. Det kan være meget besværligt at skulle ud i byen for at få en omgang massage. Det kan du komme udenom ved at investere i lige præcis det hjælpemiddel, der kan give dig massage efter dit behov.

En dejlig fodmassage

At forkæle sine trætte og slidte fødder med en dejlig fodmassage er den rene luksus. Det er grunden til, at fodmassageapparater især er meget populært hos de danske seniorer, da det giver fornyet energi på alle tænkelige måder.

Hos Senior24.dk kan du finde fodmassageapparater med og uden brug af vand. Apparater med vand giver dig en dejlig spamassage, hvor du både får fodbad og fodmassage. Apparaterne uden vand giver dig shiatsumassage ved hjælp af nogle små kugler, så du opnår en skøn afslappende fornemmelse.

Spændinger i nakke, ryg, skulder eller lænd

Går du rundt med spændinger i nakke, ryg, skulder eller lænd kan en gang massage løsne op for dette. Til det formål har Senior24.dk vibrerende apparater med infrarød varme.

Den infrarøde varme er god til behandling af områder på kroppen, der har brug for lindring. Hvis du har spændte muskler eller stive led, har de rigtig godt af en dybdegående men skånsom behandling.

Du kan også vælge en massagepude, hvor du nemt og ubesværet kan tage en omgang massage fra morgenstunden. Derved vil du få fornyet energi, og resten af dagens gøremål vil blive lettere efter massagepudens afslappende shiatsumassage.

Den ultimative massage med en massagestol

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv, kan du vælge at investere i en massagestol. En massagestol giver dig den slags massage, som en massør kan give dig. Fordelen ved en massagestol er bare, at du kan få en omgang massage lige, når du trænger allermest til det, og så foregår det i eget hjem.


Senior24 er e-mærket