Puder & Tæpper

Der findes mange forskellige nyttige puder og tæpper, der er både til glæde og gavn for ældre mennesker. Senior24.dk har derfor samlet et eksklusivt udvalg af disse i denne kategori.

Du kan i denne kategori finde et godt udvalg af forskellige puder såsom drejepuder, skråpuder, og varmepuder sammen med fodvarmere, lændebælter, varmetæpper og meg...

Der findes mange forskellige nyttige puder og tæpper, der er både til glæde og gavn for ældre mennesker. Senior24.dk har derfor samlet et eksklusivt udvalg af disse i denne kategori.

Du kan i denne kategori finde et godt udvalg af forskellige puder såsom drejepuder, skråpuder, og varmepuder sammen med fodvarmere, lændebælter, varmetæpper og meget andet. Alle produkter er udført i et pænt og nydeligt design.

Mere

Puder & Tæpper 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7

Puder og tæpper, som gør seniorlivet mere behageligt

Som ældre gælder det om at lette sin dagligdag så meget som muligt ved hjælp af alskens hjælpemidler, så der er energi, kræfter og overskud til at foretage sig alle de sjove ting i hverdagen.

Det gælder også om at få den optimale komfort ind i dagligdagen, så livet kan nydes i fulde drag hver eneste dag. Derfor kan det være en fordel med puder og tæpper, der kan gøre livet nemmere for dig.

Hvad har du brug for?

Vi er alle forskellige og har derfor forskellige behov, når det kommer til at lette dagligdagen samt have et komfortabelt liv. Nogen har brug for hjælp til lettere at komme ind og ud af bilen, mens andre skal have hjælp til at holde varmen eller har brug for lindring.

Kom let og elegant ind og ud af bilen

Det kan ofte være svært at kante sig ind og ud af en bil. For at afhjælpe dette problem kan et Magic-Turn Drejesæde til bilen eksempelvis være en god løsning.

Fryser du meget?

Mange mennesker har en tendens til at gå og fryse. Det er ikke rart at fryse, og så medfører det, at du spænder i kroppen og efterfølgende bliver øm. Der findes i dag mange smarte foranstaltninger, der kan være til stor hjælp.

Hvis du konstant render rundt med kolde fødder, kan det være en god idé, at stikke dem i en fodvarmer. Varme fødder kan gøre det nemmere at falde i søvn, hvorfor en fodvarmer kan være god at bruge inden sengetid.

Har du brug for lindring?

Varme kan også ofte give en god lindring ved smerter i muskler eller væv, da varmen stimulerer blodgennemstrømningen. Alt efter hvor dine smerter viser sig, kan du benytte dig af varmepuder, varmetæpper, lændebælter eller varmekraver.


Senior24 er e-mærket