Gribetænger & Skohorn

Der findes mange forskellige hjælpemidler til ældre på markedet. Nogle af de mere simple hjælpemidler er gribetænger og langskaftede skohorn. Selvom de er simple, kan de give en hjælpende hånd i hverdagen. Denne hjælp kan skabe glæden ved at være mere selvhjulpen og uafhængig i egen bolig.

Med et langskaftet skohorn kan du selv tage sko på og m...

Der findes mange forskellige hjælpemidler til ældre på markedet. Nogle af de mere simple hjælpemidler er gribetænger og langskaftede skohorn. Selvom de er simple, kan de give en hjælpende hånd i hverdagen. Denne hjælp kan skabe glæden ved at være mere selvhjulpen og uafhængig i egen bolig.

Med et langskaftet skohorn kan du selv tage sko på og med en gribetang bliver alt pludseligt igen indenfor rækkevidde. Hos Senior24 kan du finde både gribetænger og skohorn her i denne kategori.

Mere

Gribetænger & Skohorn Der er ingen varer i denne kategori.

Skohorn har gennem årtier været et dejligt redskab for mange mennesker. Som ældre kan det være et ekstra godt redskab i hverdagen, fordi det kan være svært at bukke sig ned for at tage sko på.

Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at bukke dig efter ting på gulvet eller at række ud efter ting, kan en gribetang være en rigtig god hjælper i dagligdagen.

Hvem kan have brug for et langskaftet skohorn?

Et skohorn med et langt skaft er især velegnet til ældre med gigt, dårlig mobilitet, balanceproblemer eller andre ting, der gør det svært at få skoene på. Et langskaftet skohorn gør, at du ikke skal bukke dig ned, men i stedet kan blive stående oprejst. Med hjælp fra skohornet kan dine fødder glide på plads i skoen på en nem, hurtig og behagelig måde.

Hvem kan have brug for en gribetang?

Alder kan i sig selv gøre, at det er blevet mere besværligt at nå ting på gulvet samt ting, der står langt væk. Derfor kan en gribetang være et uundværligt redskab. Med en gribetang kan du nemlig klare de fleste ting selv, uden at det bliver alt for uoverkommeligt.

En gribetang kan ligeledes gøre underværker ved midlertidige tilstande såsom at komme sig efter en operation. En operation kan nemlig også gøre, at det bliver besværligt at få fat i ting. Med en gribetang kan du undgå frustrationer over ikke selv at kunne klare forskellige ting.

Valg af gribetang

Når du skal vælge en gribetang, er der forskellige ting, du skal kigge efter. Du bør blandt andet kigge efter, om gribetangen er lavet i et holdbart materiale, så du kan bruge den både indendørs og udendørs.

Håndtaget er også værd at kaste et blik på. Gribetangens håndtag skal for det første være behageligt at bruge. Det er ydermere en fordel, hvis det er let at gribe om. Dette er især vigtigt, hvis du er plaget af gigt.

Længden af gribetangen skal give mening for den enkelte bruger, således at den hverken er for kort eller for lang. Til sidst kan du også overveje, om du har brug for, at gribetangen har en magnet, så du kan samle eksempelvis mønter op.