Badevægte

Selvom man er blevet ældre, betyder det nødvendigvis ikke, at man har mistet interessen for en sund krop. At leve sundt kan nemlig være livsforlængende, give velvære og livskvalitet.

Det er ikke os alle sammen, der har fokus på sund kost, men stadig ønsker at blive holdt lidt i ørerne, hvad angår vægten. Hvad end din grund er til, at du ønsker ...

Selvom man er blevet ældre, betyder det nødvendigvis ikke, at man har mistet interessen for en sund krop. At leve sundt kan nemlig være livsforlængende, give velvære og livskvalitet.

Det er ikke os alle sammen, der har fokus på sund kost, men stadig ønsker at blive holdt lidt i ørerne, hvad angår vægten. Hvad end din grund er til, at du ønsker at veje dig regelmæssigt er for så vidt ligegyldigt. Her hos Senior24.dk har vi et udvalg af forskellige badevægte.

Mere

Badevægte Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat

Sådan vælger du den rigtige badevægt

En badevægt kan være et uundværligt redskab i en ældres hverdag af mange forskellige årsager. Det kan være af den ganske almindelige årsag, som at få bekræftet, om man nu også holder vægten, eller om der er sneget et par kilo på.

Andre årsager kan være, at det er vigtigt at holde vægten nede, så eventuelle skavanker ikke bliver overbelastet. Det kan ligeledes være sygdomme, hvor det er et vigtigt element at have fokus på vægten.

Når du skal købe en badevægt, som matcher dine behov og præferencer på bedst mulige måde, skal du stille dig selv nogle spørgsmål.

Hvad skal vægten kunne?

Du bør gøre op med dig selv, hvad din badevægt skal kunne, inden du køber en. Har du bare brug for en badevægt, du kan veje dig på, eller tænker du, at du har behov for en der kan lidt mere?

I dag er en badevægt i mange tilfælde ikke bare en, der måler vægten. De såkaldte kropsanalysevægte er ofte meget populære, da de foruden vægten måler fedtprocent, muskelmasse og andre interessante ting.

Hvor mange kilo er badevægten godkendt til?

En anden vigtig ting, at lægge mærke til, er, hvor mange kilo badevægten er godkendt til. Dette er vigtigt i forhold til brugen af badevægten. Nogle skal bruge badevægten for at holde øje med deres idealvægt, andre fordi de skal tage på, og andre fordi de skal tabe sig. Det er altså vigtigt at vælge en vægt i forhold til, hvor meget du vejer.

Kan du aflæse vægten?

Når nu du vil holde øje med vægten, er det meget rart, at du rent faktisk også kan aflæse, hvor meget, du vejer. Det kan derfor være en fordel at vælge en badevægt med et ekstra stort LCD-display.

Tip: Du kan også få skridsikre badevægte.