Sengevarmere

For nogle mennesker kan det være svært at holde varmen i sengen selv under en stor varm dyne. I dette tilfælde kan det være svært at falde i søvn, hvis du ligger og fryser. Det kan også være, at du sover bedst i et køligt rum, men oplever, at du har svært ved at holde varmen. Din søvn bliver derfor ikke optimal, og du vil opleve, at du ikke vågn...

For nogle mennesker kan det være svært at holde varmen i sengen selv under en stor varm dyne. I dette tilfælde kan det være svært at falde i søvn, hvis du ligger og fryser. Det kan også være, at du sover bedst i et køligt rum, men oplever, at du har svært ved at holde varmen. Din søvn bliver derfor ikke optimal, og du vil opleve, at du ikke vågner frisk og veloplagt næste morgen.

Med en sengevarmer fra Senior24.dk kan du få hjælp til at optimere din sengetemperatur, og derved sørge for, at du får en god lang nattesøvn.

Mere

Sengevarmere Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat

En sengevarmer er velegnet, hvis du er lidt af en frossenpind og gerne vil opnå en god nats søvn. En god og lang nattesøvn er vigtig, da den danner grundlag for energiniveauet og humøret dagen efter. Med et stort energiniveau og et godt humør, vil du opleve at din livskvalitet stiger.

Hvad er forskellen på varmetæpper og sengevarmere?

Der findes ikke kun sengevarmere, men også varmetæpper, så måske undrer du dig over, hvad forskellen er? Princippet er stort set det samme ved et varmetæppe og en sengevarmer. Et varmetæppe er beregnet til at have over sig, ligesom et almindeligt tæppe, mens en sengevarmer lægges mellem dig og sengens madras.

Kæmper du med smerter og ømhed i kroppen?

Både ældre og unge mennesker kæmper dagligt med smerter og ømhed. Varme kan lindre både smerter og ømhed i kroppen, så med en sengevarmer, kan det være en ren befrielse at gå i seng. Hvis du tænder den i god tid, inden du skal i seng, vil du blive mødt af en varm seng, der kan hjælpe med, at du sover bedre.

Hvordan vælger du en sengevarmer?

Når først du skal til at vælge, hvilken sengevarmer, der skal være din bedste ven i sengen, bør du kigge på følgende:

- Hvilket materiale er sengevarmeren lavet af?
- Hvor mange varmeindstillinger har sengevarmeren?
- Hvilke sikkerhedsfunktioner har sengevarmeren?

Hvilket materiale er sengevarmeren lavet af?

En sengevarmer, der er fremstillet i et blødt og åndbart materiale, er klart at foretrække, så du får en god form for varme. Derudover er det ligeledes vigtigt, at materialet er vaskbart, da du derved har mulighed for at vaske din sengevarmer, så den stadig er lækker at lægge sig på.

Hvor mange varmeindstillinger har sengevarmeren?

Der kan ikke være for mange varmeindstillinger. For med et stort udvalg kan du finde den temperatur, der passer bedst til dig.

Hvilke sikkerhedsfunktioner har sengevarmeren?

Sørg for at sengevarmeren har både en overophedningsfunktion og en autosluk-funktion for din egen sikkerheds skyld.