Rejsetasker

Er du vild med at rejse? Men er du bekymret for, om din rollator kan holde til rejsen derned? Så er det en fordel at anskaffe sig en transporttaske til rollatoren, så du uden bekymringer kan få den med i flyet, når du skal på ferie. Hos Senior24.dk har vi sørget for, at du har mulighed for at finde rejsetasker, som du kan komme til at mangle på ...

Er du vild med at rejse? Men er du bekymret for, om din rollator kan holde til rejsen derned? Så er det en fordel at anskaffe sig en transporttaske til rollatoren, så du uden bekymringer kan få den med i flyet, når du skal på ferie. Hos Senior24.dk har vi sørget for, at du har mulighed for at finde rejsetasker, som du kan komme til at mangle på ferien. Du kan derfor finde både rejsetasker til din rollator eller en taske, der er velegnet til at tage med på ferien til indkøb.

Mere

Rejsetasker 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4

Sådan medbringer du din rollator på rejsen

At rejse er ikke kun for yngre mennesker, det er også noget, som mange ældre mennesker nyder at bruge tiden på. Det giver nemlig mulighed for at koble af fra hverdagen samt at opleve nye steder og kulturer. Men når man rejse som ældre, er der typisk nogle andre ting, man skal tage højde for end tidligere.

Det kan eksempelvis være, at du har brug for at medbringe hjælpemidler på din rejse såsom en rollator. Hvis du medbringer din rollator, skal du ligeledes huske på, at det så kan være en fordel med en rejsetaske. En rejsetaske sørger nemlig for, at din rollator bliver beskyttet under rejsen.

Få rollatoren med på rejsen uden besvær
Skal du have din rollator med på ferien? Så kan det være en god idé at investere i en rejsetaske til rollatoren, da sådan en taske sørger for, at du uden besvær kan tage den hele vejen med til et andet land.

Rejsetasker til rollatorer er syet, så de passer optimalt til den specifikke model og sørger for, at du nemt kan tage rollatoren med på eksempelvis din kommende flyrejse. Tasken har typisk en skulderrem, så du eller en anden, kan bære rollatoren over skulderen, når den er nede i selve tasken. Du skal huske at være opmærksom på, at den rejsetaske, du køber, passer til den specifikke rollatormodel. De fleste tasker er nemlig formsyet efter bestemte mål.

Hos Senior24.dk kan du blandt andet finde en transporttaske til Mobilex rollatorer eller en transporttaske til TrustCare rollatorer.

Tag en rejsetaske med til indkøb på ferien
Udover at medbringe en transporttaske til din rollator, så er en taske til diverse indkøb også en god idé at tage med, hvis du ofte køber nye ting, handler eller blot skal ned til poolen eller stranden.