Kufferter

Ferien er bestilt og planlagt ned til mindste detalje, så nu melder det klassiske spørgsmål sig: Har jeg den rigtige kuffert til turen? Valg af kuffert kommer naturligvis an på, hvilken rejseform, hvor længe du skal være væk, samt hvor meget du skal have med.

En taske eller en kabinekuffert kan være god til en forlænget weekend, mens en større ...

Ferien er bestilt og planlagt ned til mindste detalje, så nu melder det klassiske spørgsmål sig: Har jeg den rigtige kuffert til turen? Valg af kuffert kommer naturligvis an på, hvilken rejseform, hvor længe du skal være væk, samt hvor meget du skal have med.

En taske eller en kabinekuffert kan være god til en forlænget weekend, mens en større kuffert er at foretrække til en længere ferie med fly. Ved en bilferie kan både en kuffert og en rejsetaske være et oplagt valg. Hos Senior24.dk har vi et godt udvalg af forskellige kufferter.

Mere

Kufferter 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3

Sådan vælger du den rigtige kuffert til rejsen.

Som ældre er der typisk et par ekstra hensyn at tage i forhold til valget mellem en taske og en kuffert. En taske har ingen hjul og skal derfor bæres. Det er ikke det optimale valg, hvis du ikke har så mange kræfter og selv skal bære tasken.

Skal du have en kuffert, er den naturligvis vigtig i forhold til, at den skal opbevare samt beskytte dine ting under en rejse. Men når du som ældre er på udkig efter en kuffert, er det muligt at tage hensyn til dig selv samt din alder ved at kigge på flere faktorer.

Hvad vejer selve kufferten?

Hvor meget kufferten vejer er bestemt værd at gå efter som ældre. En kuffert skal helst være så let som overhovedet muligt, da en letvægtskuffert er nemmere at håndtere, når den er fyldt. Kufferten vil også være lettere, når du skal løfte den op på kuffertbåndet, ind i bilen eller op af et par trappetrin.

Skal kufferten have 2 eller 4 hjul?

Hos Senior24.dk vil vi til enhver tid anbefale en kuffert med 4 hjul, da det vil give dig nogle fordele. Med en kuffert med 4 hjul skal du ikke selv bære vægten af kufferten, når du kører med den. Derudover er en kuffert med 4 hjul generelt langt mere behagelig at køre med, da du blot skal skubbe den ganske let. Går du blandt mange mennesker, eller skal du igennem smalle områder, er en kuffert med 4 hjul også meget nemmere at manøvrere rundt med, da den er tæt på dig.

Andre overvejelser ved køb af kuffert

Inden du springer ud i køb af kuffert, er der andre overvejelser, som du kan gøre dig, såsom:

-Kuffertens kapacitet: Opgives i antal liter. Find derfor en kuffert, der matcher til den type af rejser, du tager afsted på. Er dit rejsemønster meget forskelligt, kan du vælge et såkaldt kuffertsæt, der passer til dit behov.

- Soft- eller hardcase: Om det skal være en soft- eller hardcase kuffert lader vi være op til din smag og dine præferencer, da forskellen på dem er minimal med den udvikling, der sker indenfor kuffertindustrien.