Rejse

At blive ældre betyder, at der er meget mere tid til at rejse ud i verden. For mange ældre er det en stor glæde at kunne rejse for at se forskellige kulturer, samt for at nyde godt af varmen, når det til tider er koldt i Danmark. At rejse er ligeledes en dejlig kærkommen ting, der kan afbryde den daglige trummerum i en kortere eller længere peri...

At blive ældre betyder, at der er meget mere tid til at rejse ud i verden. For mange ældre er det en stor glæde at kunne rejse for at se forskellige kulturer, samt for at nyde godt af varmen, når det til tider er koldt i Danmark. At rejse er ligeledes en dejlig kærkommen ting, der kan afbryde den daglige trummerum i en kortere eller længere periode.

Hvad enten du skal rejse alene, med familien eller på en seniorvenlig rejse, har vi hos Senior24.dk samlet alt det, du skal bruge til en behagelig rejse.

Mere

Rejse 16 varer

Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16

Gør rejsen mere komfortabel med de rigtige rejseartikler

Det kan være, at det er blevet mere besværligt end tidligere, hvis du skal rejse som ældre. For eksempel kan en tung kuffert med alle ens fornødenheder tage pusten fra enhver. Selve flyveturen kan ligeledes være en større belastning, da det kan være sværere at sidde behageligt. I dag findes der heldigvis forskellige redskaber og hjælpemidler, der kan være med til, at din rejse bliver mere bekvem.

Smarte kufferter til rejsen

Kufferten er et vigtigt element, når du skal ud at rejse. Det er her alle dine private ting skal opbevares under den kortere eller længerevarende rejse. Kufferter findes heldigvis i mange forskellige størrelser, så der er en til ethvert formål. Hos Senior24.dk har vi et godt udvalg af kufferter, der gør rejsen nemmere for ældre mennesker.

Rejsetasker til mange formål

En rejsetaske kan bruges til mange forskellige formål. Det kan være, at du har brug for en strandtaske eller en indkøbstaske på turen. Bruger du rollator, kan det være godt at have en rejsetaske til denne på rejsen, så den bliver beskyttet på bedste vis.

Rejseartikler til en behagelig rejse

At flyve kan godt være lidt træls, da det som ældre kan være svært at sidde komfortabelt på meget lidt plads i længere tid. Det kan ligeledes være svært at holde varmen i flyet samt at finde ro og hvile, så du er frisk, når du ankommer til din destination. Tag et kig i vores rejseartikler, hvor du blandt andet kan finde hjælpsomme og praktiske ting til en behageligere flyvetur. Du kan finde alt lige fra ørepropper og sovemasker til et rejsetæppe og en kuffertvægt.

Rollatorer til rejsebrug

Er du bruger af en rollator, og skal du ud at rejse? Så kan en rollator til rejsebrug være en rigtig god idé. At være gangbesværet behøver nemlig ikke være et problem, da du med en rejserollator kan tage den med ombord på flyet og hele vejen til din destination. Rollatorer til rejsebrug kan som regel foldes to gange og vejer ikke særlig meget, hvilket gør, at de er nemmere at transportere rundt på både flyrejsen samt på ferien.


Senior24 er e-mærket